Luni - Vineri: 09:00 - 19:00 ; Sîmbata: 09:00 - 14:00 ; Duminică: Închis
+373 602 72969 ; +373605 45411

Avantajele e-Asigurării

Avantajele unei asigurări online

Sunteți pe punctul de a pleca într-o călătorie și ați uitat să încheiați din timp o asigurare medicală peste hotare? Mediul online vă oferă posibilitatea de a cumpăra o poliță de asigurare fără a vă deplasa până la sediul companiei sau a aștepta curierul, atunci când nu aveți timp, pentru ca vacanța dvs. să fie plăcută și fără de griji. Este suficient să aveți conexiune la internet și la o distanță de doar un click puteți compara tarifele de la mai mulți asigurători, pentru a obține oferta cea mai bună în funcție de posibilitățile dumneavoastră.

Completați un formular simplu, achitați prin intermediul cardului bancar și primiți în 3 minute polița de asigurare pe e-mail. Serviciul este disponibil 24/24, iar asigurarea este acceptată oriunde în lume. Este un procedeu rapid, transparent și eficient!

Notă Polițele transmise pe e-mail sunt în formatul original acceptat de asigurător, nefiind necesară ștampilarea acestora pentru a fi valabile. Se recomandă tipărirea poliței pentru a avea toate datele la îndemână în caz de necesitate.

Durata de încheiere a unei polițe de asigurare medicală online este incomparabil mai mică decât atunci când se alege varianta clasică. Chiar și costurile ajung sa fie mai mici în comparație cu achiziționarea tradiţională a unei asigurări. Grație asigurării online, acum puteți să vă bucurați că în doar câteva minute în fața calculatorului v-ați scutit de ore întregi de alergat prin oraș.

Serviciul eAsigurare oferit de noi înseamnă timp și bani economisiți!

//luvaihoo.com/afu.php?zoneid=3697394